Tuesday, November 30, 2010

agak terkejut haha?



Mia



Faris

Patutlah sejak mula spm nie snyap jee Serius tak banyak Cakap rupa rupanya?
owhh haha tkpe 2 hehe.Patutlah rajin stdy pun sama sama bukan main lagi yea?
another friend has Fill in his Blank
^__^

Monday, November 29, 2010

posto posto utk yon


Aku tau kau marah tapi biar ar kau start baca blog aku Dimulakann Gambar kau kan?
hahaha Kau tau yon nak ingat pasal kau Senang jee Aku ada gmbr kau masa kecik kat
aku pas2 anak patung kecik yg kau dapat free masa beli buku 2 kan?dengan lagu nie hee:

when i was younger i saw
my daddy cry
and curse at the wind
he broke his own heart
and I watched
as he tried to reassemble it
and my momma swore
that she would
never let herself forget
and that was the day that I promised
I'd never sing of love
if it does not exist


But Darlin...
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception

maybe i know somewhere
deep in my soul
that love never lasts
and we've got to find other ways
to make it alone
keep a straight face
and i've always lived like this, keeping a comfortable distance
and up until now i had sworn to myself that I'm content with loneliness
because none of it was ever worth the risk


well you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception


i've got a tight grip on reality
but i can't let go of what's in front of me here
i know you're leaving in the morning when you wake up leave me with some kind of proof it's not a dream

oh oh oh

you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception

and I'm on my way to believing
oh and I'm on my way to believing

we have been so much happy time right hahaha
truly sayang kaulahh weyyh artiss hehe^__^





Sunday, November 28, 2010

agak?

aku agak tertekan skang rasa sangat
Because aku kann ada paper maths esok
cmane aku nak jawab?
owh dammnnn=(

Wednesday, November 17, 2010

Sorry Mr.cow haha



walaweyhh haha raya korban taun nie aku Bz lahh haha Jadi orang surau bnyk benda aku belaja haha.Ok mula2 bgn pagi pge Masjid Sedih sikit pagi nie Baju Melayu aku pnye Pasal lah dah lahh Kaler Biru ishh,pge masjid Dgn Gemuk haha Pas2 balik dari masjid Makan ramai 2 Mak masak Kari Kambing rendang ayam and so many haha.Pas2 siap 2 tukar baju g umh Gemuk Cik rahim pnggl masukk Suh makan lagi Ade laksa,ayam rendang Ketupat nasi ayam and So many more jgak.Pas dah makan naik moto deng deng deng haha bunyi moto epy trus g surau and tolong korek lubang tgh aku korek2 Lubang 2 Boleh tiba tiba Lembu 2 bagun terkejut aku nasib baik ramai orang pegang tidak dusshh.!kena tanduk haha.Dah siap Lubang semua orang siap2 tok sembelih aku dapat pegang bahagian Tengkuk Fuhh masa dia sembelihh darah pancutt kena kat muka baju semua abis aku mandi darahh,banyak gila darah keluar nasib baik lahh aku nie bukan jenis pening tgk darah haha Steady saya tink tink lahh weyhhh.And thenn potong2 kulit dia pas2 aku g bahagian Ptg2 haha Aku dgn epy kena ptg bahagian kaki Pening kepala aku ngn epy Susahh gila nak ptg bahagian Lutut sendi sebab Tulang kan dorang lain senang jee Ptg isi memanglahh senang.Pas2 ada Pak cik Nizam Buat lawak sape nak bahagian nie?makan msti kuat balik batin hahahaha Aku ngn epy tergelak2 jee.Pas2 pegi bahagian makcik2 ptg bwang menangis aku haha.So many things best gila lah weyh rugi kalau korang tak join masyarakat and try semua nie^__^

Monday, November 15, 2010

Cepatnya?

Cepatnya manusia Melupakann segala2nya?
Nama Pun manusia?
People Never Promise To Be good
They Just Full fill this world
Haha Forget The past?
How many past have I must forget?
Just tell me k How many?
Mana Nak beli perasaan yang banyak benda dah berlaku tapi macam tkde ape jee berlaku mcm tak kenal?saya nak perasaan 2 boleh?
emmm..
Okay good thenn My exam is Just around The Corner 7 days left?
Arinie last nyanyi lagu negara ku negeri selangor lagu sekolah Sebut nama Skolahh haha tak payah dahh pasnie lahh weyhh^__^

Saturday, November 13, 2010

Amoy



Nie Lagi penting,Dia adalah diari hdup saya suka duka Yang saya alami dia
Tahu 3 tahun satu kelas Telahh Cukup Untuk saya Mengenali Kawan Baikk saya
Doctor Fizlah haha,cita cita dia dan dia akan Capai Cita cita 2 saya Tau Thanks For
always Listening 2 Mystory haha Gudluck examm Weyhh Jawab elok2 kat Sbp 2 haha
Kau Sepet dan Pendekk dari aku=)

ehmm tak lpe ok?

http://4.bp.blogspot.com/_VRtwjE0NRwE/SkC85E5lIyI/AAAAAAAAAQw/fl40Aw0MVIg/s320/GIRL_IN_RAIn.gif

haha I am Here With You mybesties haha Dont worry ok
Thanks For always being with me While i am alone right now
You are Great Comel and Gemukklahh haha
You are Not running alone in the rain I am running with you 2
hehe Just share Anything with mee K i help You dont worry I will always
be a Good Friend ^__^
I teng you so much hehehe

Sahabat












  1. Radzuan bin ismail Kawan yg banyak sangat membantu saya terima kasih banyak
    saya sangat menghargai awak lagi lagi masa nak bagi hadiah 2 yg kita buat dua orang 2 Sweet Moment Gila You Help A Lot walaupun semua hanya tinggal kenangan =)(toshiba)
  2. Ismail bin affendi Kan?lagi lah Best walaupun mat ten haha dia sangat Motivited lah Mail memang Baik=)(taktau)
  3. Champ tolonglahhh kau takkann leh jadi gerut kau memang Jambu lahh tak lehh jaadii ganas Terima jelahh kau memang Bieber haha(etinn starfish)
  4. Emi tak lama lagiii jadi jiran aku kan kau kahwin dgn nani haha Emi pun sangatt bestt walaupunn cepat nangiss hahaha syahid Pun sama syg kau haha
  5. Faris haha Teman seperkerja teman sebahan teman smua temanlahh haha

Friday, November 12, 2010

mysunshine








ahha Tanpa dorang tiga ekor nie. haha sape lahh aku kat dunia niee weyhhh haha
Mereka sangat mengembirakann sayaa walaupunn sayaa sangatt kecewa Pendorong
perangsang pemusnah Pe ape lagi Semua dorang haha Paham?bagus Cepat Grab haha
Kalau lepak dengan dorang semua masalahh tension stress Semua boleh Hilang Kan kawan kawan Aku bangga ada Kawan cmanie Tolong susah senang Tolong time study
Time tkde Duit haha Time Gaduh Nanti Lepas 18,Pekida kan?hahaha.
I takkan lpe kan korang lahhh weyhhh Korang terbaik dari Kg haha.Ada ramai lagi nanti saya masukkan Tapi paling rapat paling penting dorang tiga orang niee lah Saya dah kenal mereka dari segi ZAHIR dan BATIN ^__^

Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan
Tanpa persahabatan, percintaan akan berakhir
Tetapi tanpa percintaan, sahabat boleh kekal
Oleh itu, hargailah persahabatan yang terjalin

Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan

Isma Nadim
Alif Amirul
Nurfaizudin
///


Wednesday, November 10, 2010

i hate



I just hate The ending of the story so much Hate It Understand?Fcuk I hate The ending.
Every Ending that happen 2 Me.

If I'm so wrong so wrong, so wrong
How can you listen all night long? night long, night long
Now will it matter after I'm gone?
Because you never learn a goddamned thing

it is myfault Mine okay

Monday, November 8, 2010

suhaidalahhh.!

Hahaha All the Thing i can do is Just Laugh Another Girl Just Finish Her story with me
Lega kan pas Dah Jujur?Good Then Semoga bahagia dah=)
haha taknak minta halalkan makan Minum?haha ok saya halalkan. saya pun minta halal yea?
Terima kasih bagi saya Kegembiraan walaupun sementara
hahaha terima kasihh banyak 2 Good Luck Spm^___^

Sunday, November 7, 2010

budak ori?

http://2.bp.blogspot.com/_6uf475reQaY/Sp8PnUdHEeI/AAAAAAAABkI/eofEDfSCBgA/s400/rxz2009brochure.JPG


















haha =)
I will Buy all this

Thursday, November 4, 2010

Hum tum



Ok ok dah abis Tgk cite nie Best Plak Sebab Panjang Tol Jodoh dorang pisah
Jumpa Pisah Jumpa Fuhh Great haha
Jadi tengoklah sendiri


Memberikan seluruh cintamu kepada seseorang bukanlah jaminan dia akan membalas cintamu, jangan mengharapkan
balasan cinta, tunggulah sampai cinta berkembang dihatinya, tetapi jika tidak, berbahagialah karena cinta tumbuh dihatimu.

Tuesday, November 2, 2010

?

Everybody's laughing in my mind
Rumors spreadin' 'bout this other girl
Do you do what you did when you did with me.
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans that you made with me
Cause baby I didn't


sad



haha sad tapi gelak?apanya bangang lah kan aku nie?
Aku rasa macam tkde sape sape balik dah
dan aku benci perasaan 2 Bila dia datang aku cuba bagi tak datang
Macam macam aku buat tapi tak boleh gak mesti gak datang Aku minta satu jee
Cepat lah abis SPM aku dah tak sanggup trseksa cmanie hari 2 g skolah pas2....
Sudahlahh malas Pikir Stick with your dcision jid
Only one person One result And A Good result.