Wednesday, September 29, 2010

One.

God only one
True love only one
Married only one
House only one
Wife only one
Heart only One
Mother only one
father only one
sister only one
You are the Number One in myheart
There may be many flowers in a man's life, but there is only one rose.
Never leave the one you LOVE for the ONE you LIKE because the one you LIKE will one day LEAVE you for the one they LOVE.

Even when we are walking together like this you will still always be the one for me and i will be the one for you Love never gets Old always stays Young. Love the
person as long there are with you when the are gone from you life then you will regret that i Miss a person that could give a sunshine 2 my life will candle up my life But is too 2 late he or she maybe have gone far away from life not because they hate you but watching you from far seeing you are happy with you Life and always will pray for their lover success.So appreciate them when they are with you take a chance 2 end you life with Him or she dont waste it Your will see Happiness In your Life^__^

shivering?






Fuhh sejukkk haha ok kul 4 cam2 kuar dari umahh g umah chmp sampai sana ingat
emi smua tgh blaja dia kata esk add math doe kena stdy smpai sana
ehm hampehh haha chmp mail main game Emi tgk bola kat depan
apa lagi kcau emi pasal bantal tdo nyenyak smpai tak stdy yea Emi?
haha Pas2 mail haha dia cakap aku rindu Doe?haha
Champ baru ag biasa ar 2 susahh nak terima haha.
Sembang2 joe msj dah smpai teman so grak teman ngn wan pas2 emi chmp mail smpai
start main hujan pun turun tak lebat mula2 pas2 Lebat gila tak berhenti main pun sekali petir semua kelam kabut lari g pondok 2 smpai pondok yap cakap'asal tak main wehh aku baru nak tepon BAndi tempah Lubang tok korang'siot pnye yap pas2 suh owg wasiat kan harta untuk dia dgn sape yap?Mama yea barai2 haha.Pas2 petir tkde tapi hujan masih lebat so smbung main balik Dengan angin nya fuhh best gila dapat ras nikmat allah beri Paru 2 aku dapat rasa kesejukkannya.Main memang kelakar abislahh yap plak join pas2 memang best gila ar Bahan sana sini joe terjun dalam air hujan
jatuh sana kat sini Pas2 wan plak ajak main gelongsor kat air Semua benda buat arinie
memang best nanti bila dah besar bukan bolehh dah main hujan camnie
Tapi rasa Nak demam jee?=:=

Tuesday, September 28, 2010

Ehm?



janganlah gaduh korang dua dalam lagu 2 Memang semua orang tak sempurna
Apa yang harus kita buat cuma perbaikilah
Jangan ulangi kesilapan yang kita dah buat

Monday, September 27, 2010

happy birthday

ehm2 haha Happy birthday!saya tak lpe eh birthday awk walaupun yg last wish tapi bermakna kan2?hehe.Anne saya syg awak sngt anne Betul tal lpe pun birth awk Kecohh je Merajuk hehe.Pas2 owg harap dah besa kan Sweet 17 jgn ar buli owg ag sudah2 lah 2.Pas2 bg lah owg menang plak asyk dia je yang menang.Lagi I Love You Lagi Hujan tadi sejuk hehe.Lagi TAdi Pun awak Lawa Hari 2 awak Lawa Lagi Saya Paling ske awak dengan Spec awak hehe.Pas2 tadi awak cakap Ape? Awk ehm2 macam tak percaya Terharu saya.Pasnie awak lupa past story awak Owg jnji akan take care awak sepenuhnya Sayang awak setingginya Cinta awk sedalamnya hehe 'Lempang nak'?haha taknak wek Suara awak sedap haha.Present simpan elok2 tau taun depan owg bagi Lagi Elok pnye Lain dari lain jgak t Baju raya taun depan ok Owg setuju hehe pas dapat diploma ada keje kat tangan apa lagi hantar dulang lah haha.Pas2 ap lagi eh jgn msj sngt bdk 2 ag hehe Jealous Kot.Harap awak harap 2 hehe macam owg tulis dalam kad 2 Bersedia cepat owg berdoa gak hee-daa-
Have fun on your birthday sorry again tak wish malam tadi penat wat seni hehe.
LOVE ANNE=)

I guess you wanna know
Why I'm on the phone
It's been a day or so
I know it's kind of late
But Happy Birthday

Yeah yeah I know
I know it's kinda late
But Happy Birthday


Saturday, September 25, 2010

suchagreatday Anne=)



Video nie champ tunjuk
Connection?
haha Daa Promise tak cite=)
tinggi cita cita Majid
hehe
Yes truly today was Like Fairy Tale
Tink Tink Tink
haha You want to take picture=)
Yes Aww Thanks ^__^
I L_v_ You

Thursday, September 23, 2010

keabadian cinta



L O V E ^__^

joe punya song=)

Cinta adalah misteri dalam hidupku
Yang tak pernah ku tahu akhirnya
Namun tak seperti cintaku pada dirimu
Yang harus tergenapi dalam kisah hidupku

Ku ingin slamanya mencintai dirimu
Sampai saat ku akan menutup mata dan hidupku
Ku ingin slamanya ada di sampingmu
Menyayangi dirimu sampai waktu kan memanggilku

Ku berharap abadi dalam hidupku
Mencintamu bahagia untukku
Karena kasihku hanya untuk dirimu
Selamanya kan tetap milikmu



Di relung sukmaku
Ku labuhkan s’luruh cintaku
Di hembus nafasku
Ku abadikan s’luruh kasih dan sayangku

Tsyen?

arinie tsyen best haha kitaorang masuk awal padahal sir yang lambat haha.Sir cakap awal masuk arinie nak berubah sir lagi sebulan nak Spm best gila belaja sejarah arinie pas2 sir jaga masuk bgtau sape yang tak bayar bulan nie padahal baru masuk sekali haha
lepas sir jaga keluar kitaorang cakap kat sir sejarah alahh sir apasal tak bgtau kitaorang baru masuk sekali sir bulan haha free dah lahh.haha duk sebelah joe memang best rasa macam nak belaja U sama dorm sama Kahwin sama haha kan joe Best gila ar Beli rumah kay antara gapi banglo Lot 2 kan haha nanti kita Boleh G Jogging sama 2.Ish sedihnya nak tinggal kan kau nanti=(

3 days to go?

arrgg pening kepala aku doe=)

Dream will come true


Where is this Place?London yes it is London hehe After grad Next place to go is here work and get a great Job.Haha tinggi cita cita hang majid?ramai ar plak owg islam yang setel kat sini ape nya tak boleh aku nak pge target umur nak pge 28 semestinya bersama ehm2?^__^
Cari keje kat sana keje dalam beberapa taun cari pengalaman mak bagi pas2 balik malaysia Uk is great place tak macam Us bodo sikit tak reti hormat owg islam haha Bodo pnye Us Tinggal kat bandar manchester ar =)
Best harap yang jadi kenyataan aku nak belaja btul2 lah niee naak Fly away from Malaysia haha Bye malaysia hehe With allah Blessing.

trial 1

Agak kelam kabut baru Bm dah macam nie blum ag mate aduhh cmane nak jwap mesti sebuu je t tak reti jwap.Bm arinie minta lah lulus pun ok dah tak minta tinggi mana pun markah chmp duk belakang tak abis 2 bila cinta bila cinta barai betul haha.Rumusan 2 mcm salah jee aku buat aduhh aku tak sanggup tok fail bm ag malu doe=(

Champ?

haha komputer dah elok?haha semalam chmp nangis tgk cite Lbs 2 bapak barai aku tak tgk lepak bawah minum milo tak ske tgk cite sedih 2.tgk kat umah mail dah tgk cite dah nangis pas2 tak ngaku aku lempang nanti tercabut spec 2 haha.Lepak bawah masak ngn Joe ag best sembang 2 Joe Cita cita saya nak jadi Doktor haiwan dia cakap haha Sue sue
tak abis 2.Majid kau jadi kaunselor jelahh haha aku?sapelah aku nak jadi kaunselor kan hehe.Pas2 wan turun so ak tanye dia cite Lbs 2 best tak?dia ckp boleh lah aku suh dia story aku jgaklah story dia t yang nmbor 2 pnye aku tgk.

http://1.bp.blogspot.com/_ZQyeYp7HCrw/TGIIl0ml_HI/AAAAAAAAB_g/SyDQZAJbMTw/s400/poster-lagenda-budak-setan.jpg

Tuesday, September 21, 2010

MCd?

hujan lebat hujan haha Sebelum keluar tadi dahh kena marahh dgn ata hujan 2 kau nak g mana g umh wan nak blaja haha.Sampai jee umah wan dah basah boleh plak buka pagar lmbt aku dah tak tahan sejuk maklumlah badan keding skang haha=)
Pas2 tunggu mail jap dia pun sampai pas2 g amik syahid terus g rwg.Smpai rwg g Mcd wan kita makan ape?hahaha Happy meal bapat BEN10 ad mainan nak jimat pnye pasal hehe.Pas 2 g parkson cari barang jalan2 pas2 wan ckp g mcd balik ar nak beli happy meal.Eh kau nak beli untuk sape?untuk yaya haha ok lah.Pas2 g mcd balik beli untuk yaya antar mcd kat perfection pas2 dia kenal kan kitaorang dapat gak tgk yaya awek wan 2 haha pas2 dia tension dpt jmpe skjap jee haha.Masa balik sembang owh patut lah mail ckp cam2 tkpelahh mail kau idola aku ape pun kita relax jee jgn tunjukkan kat owg kan Tabik kau Lah mail Steady saya Thnk God=)
haha balik kesjukkan aku SEJUK -daa-

Monday, September 20, 2010

crying?

fuhh mana ad aku nangis wan nie haha aku memang cepat sikit touching
pasal benda remeh temeh pun leh nangis klau psal blja
tak penah plak nangis hehe Ok From today once SAYA ABDUL MAJID BERJANJI TAKKAN NANGIS.!=)

wan kau terbaik.!

flashback?

aku tak minat tol owg nangis 2 haha ingat benda lama past is past pas2 tak ske ingat blik benda dah lama kan dah lepas relax lahh apelahh ok sorry daa jgn ingat kan sya pasal benda dahh lepass hehe i dont like hehe=)

Saturday, September 18, 2010

senyummm



kenapa Lagu nie?
sebab ada awak lah owg senyum jee=)

Friday, September 17, 2010

Love?

Cinta yang datang lambat
selalu diriiringi dengan kebahagian
Tetapi cinta yang datang pantas
tidak akan mengenal cinta yang sesungguhnya
^__^

September

Ok dah masuk bulan 9 maksud nya tinggal lagi 3 bulan jee nak abis 2010 banyak pekara yang dah berlaku tak kira lah pahit ke manis buruk ataupun baik terima jee dengan redha So next week dah start trial kan?Taun nie Spm tak abis 2 kena nasihat SPm menentukan mana hala tuju kau adoyai.Pas2 dengan masalahh diri sendiri lagi dengan perasaan nie lagi macam2 apa nak buat pun tak tau.Lepas nie kena tempuh alam dewasa plak entah cmane lah agaknya yang nie pun dah pening cmanie apa yang boleh buat berdoa dan berusaha jelahh agar semua cita cita yang saya nak tercapai yang paling penting a great job baru hidup lehh stabil tanpa masalah.Patutnya skang nie dah plan nak amik kos ape pas2 smbung ape keje ape kan?tapi tak buat pun sebab dia malas 2 je punca sebenarnya MALAS lepas 2 alasan lagi satu masalah dah tak tau nak buat ape daa so biar jelahh life goes as fast as it can sekolah nie bila nak abis aku tak sabar 2 nie SPM bila nak datang haha?-daa-

raya Ke berape?

entah tak ingat haha So kitaorang g raya beramai perempuan lelaki semua sekali mula memang agak susah nak sesuai kan diri sebab masa masa duk serendah luu tak penah g raya ngn perempuan Semua laki pas2 semua Naik moto Kann hehe.Taun nie first time raya cam2 ramai campur plak 2 agak segan ar.Sebab 2 raya umahh etinn je pas2 tunggu kat rumah champ hee.Dorang g raya bestt kan korang rugi aku tak ikut haha.Selain dari itu haha dengan bawak vannya penat gila ulang alik sana sini kang tak amik semua merajuk so better mengalahh sebab memang selalu kalahh pun=P
G umh hariz paling best haha Nani sibukk jee masuk dulu,pas2 g umahh champ sampai umah chmp spgeti abis pnye lahh tension haha dahlahh lapa panas lak 2 mak iii haha.So pge dapur amik roti makan ngn kuah spgeti 2 hehe.Pas 2 g umah syapie hantar dorang lepak luar pas2 dorang ajak masukk,masukk ar pas2 makan daging rusa haha sedap jgak lahh pas2 g umahh sue macam zoo haha ular lah apelahh mcm2 aku tak takut pun hahaha Geli jee tapi pegang jgak ennn pas2 baliklahh agakk penat lahh jgak bawak van teringat betapa susahhnya bapak aku bawak van nie 12 taun cari rezeki untuk kitaorang terharu haha.Hantar botak balik pas2 balik umahhh nani nie bolehh plak nak pge beli pett haha bpak segan berhenti kat kedai 2 pas2 dia g beli pett haha penat memandu pinggang aku cucuk2 sakit gila malam tdo-daa-

Tuesday, September 14, 2010

hari raya

Hari raya was fun daa

Wednesday, September 8, 2010

david villa



kalau nak dibandingkan laju dalam game Cr ag laju haha
Penyudahh memang villa ar yang hebat
Hensem?ehhm lebih kurang je Tapi villa pendek=)
Cite pasal nie buat pe?world cup dahh lama abiss haha

Cr=)

Tuesday, September 7, 2010

shopping semalam?


Meme cakap dia syg madu dia=)

along angah haha

Banyak ag gmbr sebenarnya tapi kat camera anan so kena tunggu anan upload kat fb hehe Semalam beli dua ape?Tee haha ada kolar 2 1 tkde kolar hee.Satu seluar jeans pening kepala cari seluar jeans Semalam kelakar Gila semalam Joe cakap Kak After Sale Bape?haha after less lah apa ada Semua macam orang kaya semalam hehe Pas main Bowling best kott tp tkde strike lah?haha spare jee ade satu KL kitaorang shopping Baju melayu jee tak beli ag lain semua alhamdulilah dah ade So semalam walaupun tak ikut tp rasa mcm orang 2 ikut jeee=)
Torimas Kosishh Haha Balik dari KL kul 9 cm2 buka kat kedai restoran gelap haha Kuang ajar dorang dah lahhh tkde elektrik nasib handset ariz ad tv leh tgk orang azan kitaorang makan orang kat restoran semua pun makan haha Sampai umahh Kul 11 tak kena marahh mood mak baik hahaha Mak cakap pandai pilih baju alahh mak tgk menantu mak lahh?ha'ah?ape dia majid tkde pe hehe-daa-

Sunday, September 5, 2010

alhamdulillah

Everything seems to going perfect my preparation for trial is going ok i think=)
Ok haha Majid was smiling Until his ears haha Why you must know it right?fuhh pratice makes perfect?patient makes success muahaha After 24 hours.Tak cerita benda remeh temeh tak perlu tulis kat blog?tapi dah tkde tempat nak cite kat sini lah jelah.Jap2 benda remeh temeh?banyaklah seperti dapat nyawa kembali rasanya tau tak bloggie haha.Menyesal dengan Awk?tak kot tak kan nya kita doa yang baik 2 lah.Harap awk cepat sihat dan Ceria kembali macam Dulu Cepat yea Saya Tunggu=)

Saturday, September 4, 2010

Mak?

Majid mak tanye sikit boleh kenapa mak tgk dari malam tadi sampai lah skang muka sedih je?fuhh terkejut bila mak tanye mcm2 sebenarnya sangat terkejut.Takde apelahh mak puasa penat kot.Eh semalam nie kau puasa tak penah cmanie pun?mesti ad ape 2 tak kena nie majid baik bgtau tipu mak dosa tau=(
Takde ape lahh mak btulahh.But deep in see myheart i wish i could all the things that happen 2 me Mom.Tapi mak msti marah sbb majid masih muda mak slalu ckp majid minta maaf sebab tipu mak cakap tkde ape yea.I m big enough i think 2 handle all the problems rasanya lah?Tuhan tempat saya mengadu tuhan sentiasa akan berada bersama dengan orang yang berusaha.mak jgnlah risau pasal majid daa.

hanya padamu




Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu Ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku Ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud


Only this thing i can do right now

what was my mistake?

what is my mistake this?ha'ah?i do all things like promises isnt it?awk marah psal saya cite kat wan 2 eh?He is only mybest friend ok.Dah satu hari dah awk tak text saya ok majid rasa berslahh sangat ape yang saya dah buat nie?ada ke sya trguris hati awk ke?ape ke majid slalu try think positive mungkin awk bz stdy ke tapi semalam langsung tak text i was very worried.Ok majid tau 2 hak awk nak text ke tak tapi klau marah ngn majid gtau lah sebab dia?Majid minta maaf sangat 2 majid tak tau apa kesalahan majid tapi betul 2 minta maaf sangat 2 anne.Anne mrah sebab ape anne even it was 1 day i feel owh where is She?ok lah anne is fine i m sorry for all the wrong things i done 2 you i m really sorry k Have a great Holiday and Hari Raya if you are not mad me please text me k please ok=(
-done-

Amik anan=)

semalam penat sangat so tak dapat update.Semalam kitaorang g amik anan Grak pas senbahyang jumaat.Kul 2.30 cam2 .Kitaorang pun naik ar kete mail.Mail yang bwk masa pge so kitaorang sembang2 ar dalam kete sampai rawang mail cakap nak g amik duit kat bsn sampai Bsn dia cakap ramai orang tak nak ar g kat batu 16 2 ar.Sampai kat batu 16 2 takde bank haha dia pnye tension Pan tutt haha.So grak balik g rawang mail masuk bank kitaorang g cari parking ak bwk plak haha cari2 parking enjin mati wan nie penakut betul realx ar haha.Start enjin cari parking balik dapat pun parking.Daa parking kete g ke bank lpak ngn mail ramai gak orang kuar duit nak raya enn haha.Pas2 nmbor mail pun di panggil tiga2 bangun pge kat kaunter"aik ad bodyguar skali akak 2 cakap haha mana ad kak saje je,pas2 mail kena marah dengan kak 2 orang minta tangan kanan bagi tangan kiri kau makan guna tangan kiri?haha mrah betul yea kak?relax ar hehe.Selamat hari kak.Pas2 kita orang pun terus kan perjalanan muahaha
anan tepon korunk kat mana baru sampai selayang anan.Pas2 nak cari skolah anan tkde susah sangat sebab terus je ada roundabout pusing masuk kiri semua skolah pandai2 kat s2.Sampai je masuk skolah anan terus,pas2 semua garu kepala camne nak contact anan kita dah sampai nie?haha takkan nak tepon public semua jerit Hidung2 haha.Pas cari asmara parking kat situ tunggu jelahh ha'ah dengar pun suara anan Kejap weyhh haha Lega rasa.Pas dah amik anan Wan plak ckp nak g beli seluar kat TS jalan nak g ts 2? 3 jam sangkut jam dalam kepanasan kesian mail sakit kaki dia agaknya.Fuhh memang panas gila bayangkan lah kita amik anan kul 4 sampai TS 6.35 sampai2 g cari seluar wan kat ROMP 2 semua cakap kau tak beli seluar wan memang kena terajang2 wan haha yelah dah tiga jam sangkut jam tak beli ape 2.dia pun beli seluar harga 50 2.Masa balik 2 ak beli selipa ngn mail maklumlah selipa kena rembat kat masjid dulu semalam msjid Sg.choh.Haha so kita orang pun buka dalam kete air mineral roti keropok haha.Wan nie Bodoh betul haha seronok kcau dia sibukk je msj Yaya dia Yelahh sorunkk enn ada sayang=(
So kul 7.45 kuar dari kl nak cari Highway balik rawang sebab klau ikut templer kompem Jam tepon mak wan,Ucu mail,abg wan dan akhirnya jmpe haha.isi minyak kat shell sembahyang ak plak drive kat Highway ksian mail hehe.Ak pun drive ar mcm biasa Nervous gak sebab Highway kan.Pas2 kitaorang makan nasi kat jejantas sg.buloh kenyang alhamdulilah.I was Looking at myphone?aik masihh tkde orang mesej pelik lah?so ingat busy kot tkpe lah.Pas2 sambung ar perjalanan balik ke rawang ad moto eksiden kat high way kesian.Pas2 sampai kat tol cite 2 pasal eksiden tiba ad orang langgar kete mail dari belakang gedubukk.!!terkejut semua mail cakap relax pas tol 2 behenti tepi so pas tol berhenti tepi orang 2 pun turun dari kete sekali tgk orang Sudan nasib baik ad anan hehe Anan speaking2 dpt 100.00 ting2.Sampai umah Kul 9,40 penat sangat-daa-

Wednesday, September 1, 2010

Today


If it was a day with you It will always Be a Great day for me Thanks=)

http://aminus3.s3.amazonaws.com/image/g0003/u00002510/i00126830/f092b0f7b7c8ce35f3b7190ebabb0303_large.jpg

Lagu 2

Lagu kat blog cari kat video make men 2 tak jmpe?

so amik kat youtube tapi tak leh wat auto play klau nak nak dengar tekan ar?haha