Tuesday, June 29, 2010

shaa cakapp=)


Ingat ALLAH
Ingat mak ayah
Ingat sha.Hehe
Kalau majid sedihh
Ada Orang lain lagi dalam dukaa dia

Sha Cakap cinta itu tak memenatkann
Jikalau ada Keyakinan terusskann

Sha cakap saba je maybe dia nak uji je?
Allah akan tunjukkan kalau dia untuk majid

Monday, June 28, 2010

estrella-ternyata=)


Lirik lagu Estrella -Ternyata

sorryy klau ada wat salahh ape2 jangan tinggalkan saya ehh tak lehh terima lagi relaa klau tak cakapp daripada awk tinggal kan saya.Saya janji tak cite pasal 2 LAgi awak bebass Lah bape lama awakk nakk ehh.I will Waitt LIke you promise 2 me'Yea awak' jgn lpe 2 jee=)



Aku lihat dia pandangan pertama
Ternyata indah
Senyuman, Liriknya

Ku ingin dia, saat pertama
Berjumpa, dengannya
Membuat ku gelisah


Waktu berlalu hari demi hari
Hati ku dambakannya
Untuk bercinta lagi

Fcukk

Tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tensionTension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension tension nak jeritt bolehh tak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA babiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII knp mahluk nie plakkkkKKKKKKKKK jadi mangsaaAAAAAAAAAA aduHHHHHHHHH peningggggggg ade ke taKkk Ingat ke takkkkkk masalahhhhh demi masalahhhhhhhhhhhhhh hishhhhhhhh =_______+

Sunday, June 27, 2010

cettt=)





Oh Tuhan
Tolonglah diriku
Aku sungguh menginginkan dia
Tuk mencintaiku
Dan mendampingiku
Di dalam hidupku ini


Oh Tuhan
Bukalah hatinya
Untuk melupakan kesalahanku
Yang telah menjadi duri
Di dalam hatinya
Dan melukai hatinya

Tolonglah
Dekat aku
Yang melukaimu
Aku ingin
Engkau tahu
Aku selalu cinta padamu

Aku telah menyesalinya
Semua


Tolonglah
Dekat aku
Yang melukaimu
Aku ingin
Engkau tahu
Aku selalu cinta

Tolonglah
Dekat aku
Yang melukaimu
Aku ingin
Engkau tahu
Aku selalu cinta padamu


Cik boleh tak bagi pelunag Kedua?
tok terima saya?
Saya mana paham apa yang cik tulis ari2=(



qiamulia Moment=)








macam macam ada=)

Lentok "___"

Hee.CERITA bermula begini lepass abis sembahyang Jumaat siap2 terus g amik Wan.Ari plak hujan so memang tak tahan sejukk suruhLahh Wan bawakk Moto.Terus g umahh MAil g umahh sampai umah mail memang dah basahh Lejun dah.Amik towel tukar semua kat luar umahh mail.Masuk umah mail tgk joe alip emi ade.Joe tgh masak maggii.so kita orang sembang2 ar kan jo.hehe.Main game bola ngn Emi dgn controle rosaknya.Hujan kat lua tak behenti ag.KuL 4 kita orang siap2 ar gosok baju semua.Pas cite pasal kain pelekat arwah atuk aku takut hilang jee.hehe.
Pas2 Champ telepon cakap wei qiamulia pakai baju Pe?ak cakap lah pakai uniform tsyen kau 2?haha lalu dia pun pecaya ohh ye ke?ak ckp kepala hotak kau pakai baju melayu ar.So sebab kat luar pun sejuk ak suh wan yang antar alip ngn amik champ.Aku emi joe jalan g sekolah.Kita orang ingat mesti semua dah ade kat dalam dewan tgh ceramahh sampai je rupanya aku emi joe orang pertama daftar haha tergelakk kita orang.Pas2 g letak beg kat dewann g amik air sembahyang tgh amik air sembahyang ade bdk BAwak bantal PINK cakap tak datang datang PULAK nak je aku Luku2 pala ehh Hehe.Dah amik air sembahyangg masuk surau aku emi joe baju lebih kurang je kaler so berdiri sebaris cam boraii haha.Pas sembahyangg asar.Masuk surau tunggu untuk perasmian.Masa semua sibuk bergambar adoyaii Adikk Kita orang Etinn ar paling comeL hehe.Pas Vip pun sampai bagi ucapan BLa bla bla,pas g amik wuduk sembahyang kat dewan makan sembahyang isyk zikir ceramahh.Time ceramahh kena buad keje keje ape?gosokk belakangg champp tidakk dia pnye bebel pening kepala.So abis ceramahh g makan lepakk kat tangga kambing sampai Kul 12.Alip epy ca'aar indon g tgk bola ikut jalan belakang.Hehe Yang champp mesej Gelak2 haha.Dah masuk dewan kul 12 sembang2 ar.awal lagi takkan dah nak tdo jid?joe cakap.Kita tdo haha?idok le.Kul 1.00 aLip sampai bawak air coke aku.Emi wan champp dah tdo.Aku alip syahid joe je tak tdo Joe sbuk mesej alip pun sibuk mesej ak jee sorunk2 haha terasa gak ar.Pas2 jo pun abis mesej sembang2 cite hantu best gila kodd macam2 cite dah2 indon plakk masukk lagi lahh.Tengah cite indon cakap jo Nampak tak nenek 2 ngn Cucu dia?yang joe nie bolehh plak cari2 joe cakap tak nampakk pun,Indon cakap adelah.Takpelahh indon tak yah kcau dia ak cakap.Indon cakap ar skolah kita ada nenek Kebayan duk kat tangki air belakang 2.Ak diam jelahh.pas2 joe ajak teman g kencing dah pukul 1.30 masa 2.Jo kencing2 ak ngn syahid lepak 2.Joe nie penakut betul lahh haha.adoyai.balik dewann tgk alip tak tdo ag?mesej sape 2 alip dah kul bpe nie?hehehehe.So lepakk lah baring tdo rapat syahid cakap baru ade haba tak blaja sains ke so tdo peluk joe ngn syahid haha Best gle.Sebab sejukk gle time 2.Kul dua lebih cam2 Emi bangun kita orang mana ad tdo emi cakap?kau nak g tandas joe?tak nak ar.Takpe ar aku leh g sorunk haha berlagaknya kau emi tapi2 tak g pun dia g ngn budak fom2 tandas dia cakap dia yang teman bdk 2.MAsa dia balik dari toilet dia cakap dia nampak hantu terkejut kita orang hantu apa emi?hantu pakai custom HELLO KITTY hahahahaah tergelak aku joe syahid.Wan ngn champ tdo mati.sembang2 dah kul 3.30 kita orang pun bangun amik kompang 2 bangun semua orang padan muka orang tdo nyenyakkan.!ak ngn jo mandi kat paip kolam ikan 2 pakai boxer je sejuk gila hahaha.Ustazz pun sampai kul 4.lebih gak ar.ngntuk gila time tutup lampu 2 memang tdo terus buka je lampu bgn balik sembahyang hajat>hajatnya ialahh tettttt
=)
kul 8 balik tdo bgn kul 11.Ptg siap2 sebab nak g tgk wayang hehehe.
Ehm all of this ar sweett memories that can be erasee in year 2010=)

Thursday, June 24, 2010

hee=)

doesn’t take a reason to love someone, but it does to like someone. You don’t love someone because you want to, you love someone because you are destined too. It’s because you fall in Love with them, that you then try to find a reason, but you always come up with the answer, No reason!

Never say goodbye when you still want to try. Never give up when you still feel you can take it. Never say you don’t love a person when you can’t let go

When they asked me what I loved most about life, I smiled and said you.

Give her two red roses, each with a note. The first note says ‘For the woman I love’ and the second, ‘For my best friend.


Dont sleepp to much reply his text he is waiting for you=)

hehehe.Main2 je.


tusyen arinie=)

Ok2 tusyen arinie KuL 6 tapi ak keluar rumahh Kul 4.15 sebab?kawan pnye pasall enn Champ.Ingat sampai dia dah siap?tak siap ag baru balik umah mail dah2 tgh online dengarr LAgu hardcoree dia?sedar ar champ haha.Dah dia Lapa dia goreng NUggett makann lah sorunkk2 hehe.Dah dia g mandi bawak Handphone masukk Bilik air apehal bawakk masukk dalam bilik air cam Kawan aku je?haha takut orang baca mesej ar 2.BArai22.Dah mandi dah siap ingat nak geraklah?dah dia cakap Cha jemur kain dulu jom?haha boleh olak ajak jemur kain kawan pnye pasal jmur jelahh.Dah jemur gerakk lah ke Ali corner dalam Kul 5.10 cam2.Champ memang masuk awal selalu kan?heehehe.Lepak ngn alip meme epy joe kat ali corner sembang2.Owh alip tak gtau pun kan>barai22 haha.dah 2 naik kelas abis sejarah balik.tgh bawak moto syok2 boleh plak kanta Champ atau spec diajatuh kena carik kat tgh jalan.Ak tgk dia cari cam orang buta dah dia cakap cmane nak blaja nie esok?ak plak ye ke blaja haha.so cariklah kat tgh jalan2 carik 'Ha'ah chmp jmpe pun.PAs dia cakap tima kasih jid.hehe.PAs g batu 16 nak beli grip basikal dia kedai tutup balik ar.huu penaddd.=)

Joe dahh masukkan dahh=)

haha Jo yang Lukis masa BM. punya Penadd kak gee Teranggkan kat depan pasal Komsas kita orang buad benda nie kat Belakang korang paham?tak paham2?kesahh plakk haha pandai2 ar paham kan eh?

heyy

Give me some sunshine
Give me some rain
Give me another Chance
to grow Up Once again=)

I LOVE YOU?
you?
TAk nak.
Tetttt=)
hehe

malas sebenarnya haha


haha malass nak posting pasal kau kinahh haha.Tapi kesiann sebab kau Kakak aku terpaksalahh haha HAPPY birthdayy kinah semalam Birth kau 23.6.2010.Aku arap pasnie kau jadi lebihh matangg jangan banyakk membebel tak cempat marah sebab umo kau 22 dah jgn lpe 2.Hadiah?haha tak keje ag sorryy posting nie kira hadiahh ar.Pendek kan dah bg kau hadiaahh Bunga Ros nanti dia nak bawakk kau g Makann Hotel lagi kan bersyukur ar haha.Abg FAizal haha geli aku.LAst kali happy birthdayy lagu sekali=)

ha re idiots Haha



ha re idiots tu me ra ja ne hindi kai mol hehh?
haha ma ra nam ke majid hehh?
tu ma ra nam kehh?
ap se Y kehh LOve heh?
haha LOve bolohh
i LOVE YOu=)

Tuesday, June 22, 2010

ari jadi alin=)

haha arinie ari jadi alin HAppy birthday aLin haha Lpe nak wishh tadi.Dapat rasaa cake sikt je.champ?haha.Pas2 jo cakap kita macam tak wujudd je dalamm majliss hahaha.Terjun bangunn jom Jo haha.Barai2 lagi ape eh?borink makann Mcd baru je makann kan Jo?haha baik makan Ali corner hahaha.Hey selagi insan bernama Faizzuddin hdup takde kesedihan kot haha.LAgi2 ape jap2 ak cuba ingat kembali?ape eh aduhh haha tak ingat ar 2 je kot=)

2 tahun lepass=)

haha ok 2 tau gambar nie barai masa budak22 je besaa ak gerut k.Benda nie fizlahh buadd kan time nak PMR masa Fom 3 kelas kita orang paling lawa sebab kelass kita orang je ada hiass meja dgn Kelass B.Kelass B memanglahh nama pun satu kelass Semua perempuann.Ak tampal benda nie lah atas meja ak ade banyak ag.Hehe.So teringatt macam mane Fizlahh bertungkus lumus belaja sebab dia duk sebelahh ak je.Ingat ak subjekk lain cikgu ajar dia sibukk buadd MAte.'Cikgu fizlahh buad keja Lain'!haha t dia mrah Majid nie bisingg je do haha.Hei mana boleh Lpe semua 2 Pensil ak beli kan untuk dia sebab patah pensil tekan dia patah sikit je pun kena beli baru balik wana sama tak leh wana pas2 ak Tulis minta maaff amoyy=( haha mesti dia simpan pensil 2 lagi kan?hehe.So masa Pmr 2 ak tak bwat benda yang ak tampal 2.SPM kena ar wat memandangkan mid term nie Bolehh buadd mak sakit jantung klau tau resultt menyesall skang ehh padann MUkaa kau majiddd=(

Monday, June 21, 2010

1 day schooL hee=)

ok 2 dapat paper sejarah dan markag yang ak jangka kan lah hee.So takde lah terkejut ehm arinie rasa macam first day skolahh je.Kelakar gila skolah arinie ngn JO pit pit pit hahaha.Cikgu norma ceramahh lama gila okk soryy ckgu Norma.Cikgu umi pun ajar pembetulann betul3 harinie adoyai saya tgh cuba berubahh sedikit demi sedikit niee oK..Lagi ape erk?ha'ah jepp asyk nyanyi LAgu cite LBS barai gila haha tau ar best.LAgi ape erk?entahh 2 jelahh kott.Dah promise ngn mak Trial i will do mybestt tapi Paper sejarah ngn mate tak tunjukk ag takutt nyaa hehe-daa-

Sunday, June 20, 2010

desa melurr=)

ok ok Desa melur adalahh tempat nun jauh di atass bukit 2 haha paling ske pge sana.Semalam g main futsal main satu game je pun sebabb semua dah balik asrama boringg gila.So lepak kat luar ngn Khai,khai baru balik dari umrahh patut lah palakk eh botak haha takpe2 untung dapatt g umrahh muda2.So sembang2 ngn khai handset sayong Bunyi ade mesej lpe plakk yang dia dah couple ngn farhan untungnya sayongg Dapat fahana yang lawa 2.Hehe.Khai plakk dahh couple ngng Efa heii dahsyat tol budak2 nie skangg.So kluar kan enset sayongg nak bluetooth lagu buka list lagu dia pnye lahh terkejut Halamakk Jambu gilaa mamatt nie haha Lagu jiwangg je apelahh tak CORE langsung yang paling tak leh terima lagu Justin Bieber ar haha ape ka yong?nak tau tak ape tajuk tajuk lagu dia ?haha aduhh macam2 lah-daa-

antz-Lydia
republic-hanya ingin kau tahu
apit-dipenjara
justin bieber-somebody to love
UNIC-hanya tuhan yang tahu nie bolehh lah terimaa hehe
Jiwang2 aku bluetooth gak haha.Tapi justin bieber takde erk sorryy skit=)

aku kau kita awak saya dan semua=)

Jika kamu memancing ikan...
Setelah ikan itu terlekat di mata kail...
hendaklah kamu mengambil ikan itu...

Jangan sesekali kamu lepaskan ia semula
kedalam air begitu saja...
Kerana ia akan sakit oleh kerana bisanya
ketajaman mata kailmu dan
mungkin ia akan menderita selagi ia hidup.

Begitu juga setelah kamu memberi banyak
pengharapan kepada seseorang...
Setelah ia mulai menyayangimu hendaklah kamu
menjaga hatinya...

Jangan sesekali kamu meninggalkannya begitu
saja...
Kerana dia akan terluka oleh kenangan
bersamamu dan mungkin tidak dapat melupakan
segalanya selagi dia mengingatimu...

Jika kamu menadah air biarlah berpada...
Jangan terlalu mengharapkan pada takungannya
dan jangan menganggap ia begitu teguh...
cukuplah sekadar keperluanmu...

Apabila sekali ia retak...
tentu sukar untuk kamu menampalnya semula...
Akhirnya ia dibuang...
sedangkan jika kamu cuba membaikinya mungkin
ia masih dapat dipergunakan lagi...

Begitu juga kamu memiliki seseorang,terimalah
seadanya...
Jangan kamu terlalu mengaguminya dn janganlah
kamu menganggapnya begitu istimewa...

Anggaplah dia manusia biasa
Apabila sekali dia melakukan kesilapan bukan
mudah bagi kamu untuk menerimanya...
akhirnya kamu kecewa dan meninggalkannya...

Sedangkan jika kamu memaafkannya boleh jadi
hubungan kamu akan terus kekal hingga ke
akhirnya....

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi...yang
pasti baik untuk dirimu
Mengenyangkan,berkhasiat...
mengapa kamu berlengah,cubalah mencari
makanan yang lain..
terlalu mengejar kelazatan..kelak nasi itu akan
basi dan kamu tidak boleh memakannya...kamu
akan menyesal...

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan
seorang insan..
yang pasti membawa kebaikan pada dirimu...
menyayangimu..mengasihimu...

Mengapa kamu berlengah,terus mencuba
membandingkannya dengan yang lain..
terlalu mengejar kesempurnaan...kelak kamu akan
kehilangannya apabila dia menjadi milik orang lain.."

Saturday, June 19, 2010

for my friend=)

From Friends To Lovers

Sometimes I feel sad and sometimes I feel blue
but whenever I see you, I'm as happy as can be
for you bring a smile upon my face
and a feeling of joy within my heart
you're like my sunshine in the morning
and my stars that glow at night
you're like the waves in the ocean
the cool breeze in the wind
like the call of the birds in the morning dew
like the sounds of beauty in the night
you see all of these things are of beauty and love
that's how I feel whenever you are near
for it was the passion and desire from both of us
that opened up the world for our eyes to see
for our love of each other will grow and grow
and our needs and desires will be more everyday
for a friend you once were and will always be
has turned into love as it should have been
so I want you to know as a friend and lover
that in my heart and arms you'll always stay
for our love for each other will never fade.

cerita ini tiada kena mengena hdup atau mati ade pun mungkin untuk?haha kawan majid Appeton hehe ayatt jiwang sangat is too earrlyLah kan?haha sekurang2 nya ada respon majid=)
and tima kasih teman saya pagi dan malam tidak terbalass budi dan friend your are my medicine right now if i did't get a spoon of medicine i will get my fever back-thankss-

etin tima kasih jgakk=)



hahaha LAgu nie untuk perempuan lagi pun tkde kena mengena dengan aku pun bukannya ada sape2 putus kan aku?couple pun tak penah kan Jid .Wake up wake up Jid=)
Jangan LUpa janji kau=).Tapi tkpe tima kasihh kat etinn and champp sibukk je nak tau ak mesej sape hahaha=)

alhamdulilah=)



Dian Sastro:
disaat waktu berhenti...kosong
dimensi membutakan mata,memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

Yassin:
ult li albi bissaraha (I'm opening up my heart with honesty)
hayya nab'idil karaha (Let's avoid the hated and hatred)
syakkireena a' kulli ni'ma (Let's remain thankful with what we have)
ba' ideena anil fattana (Let's avoid all lies and sins)

Malique:
merenungi luar jendela,mengagumi kebesaran yang Maha Esa
ku menilai kehidupan dari sudut berbeza
tak memadai hanya kecapi rasa selesa
maukan harta yang mampu beli 1 semesta
berpesta ke pagi botol bergelimpangan
kekasih muda bukan takat berpegang tangan
harta dan jamuan nafsu tidak berkekalan
bila menjelang tua bukan itu jadi bekalan
dan jangan puisi ini disalah tafsir pula
bukan berkhutbah cuma betuli diri jua
ingin hidup sempurna aset nilai berjuta,
saling tukar wanita,senyum dan mati tua
bakat dikurnia jangan disalah guna
jangan kufur nikmat yang diberi percuma
guna kelebihan untuk hikmah bersama
jagalah nama hidup penuh pementasan dan drama
ada berisi ada yang kurus,ada melencong ada yang lurus bukan semuanya tulus
ada sempuna ada kurang upaya ada yang jadi buta hanya bila sudah kaya
sebesar rumah bermula dengan sekecil bata,boleh hilang dalam sekelip mata
ucaplah alhamdulillah bukannya sukar, kerna semua nak kaya atau besar
tetap Allahuakbar!!!

Joe Flizzow:
jadikanlah ku tentera Fisabilillah yang tertera di kalimah harap memanduilah
entah apabila persimpangan tiba,hidup penuh rintangan harus kuhadapinya
harapku tidak terlupa diri bila gembira,dan cuma mula mencari kau disaat hiba
ku cuma manusia penuh dengan kesilapan tapi bisa membezakan cahaya dan kegelapan
tabah bila dihalangan duri onak dan cobaan
teguh bila dicobakan keruh kuasa dan perempuan
sentiasa legar diminda,dikejar dan dipinta dari zaman bermula hingga ke akhirnya
ku mengerti siapa ku tanpamu disisi dan apa guna posesi juga posisi
sementara ini cuma hanya puisi,nukilan tulisan dan bisikan isi hati
mencari keterangan,menjiwai peranan menepati pesanan janji juga saranan
alhamdulillah atas kurniaan rezeki,moga tidak terleka dalam perjalanan ini

Ahli Fiqir:
aku yang memandang di dalam lubuk hati,mencari-cari zat rahsia yang katanya tersembunyi
aku yang melihat alam meliputi wujud menyertai lalu ku pindahkan alam ke dalam mata hati
aku hakiki,aku mengerti segala yang terjadi di langit dan di bumi
gunanya tiada fantasi, pelik dan benar,qada' dan qadar kau berilah ku kekuatan
agar dapat ku hindarkan segala kesesatan
usah kau biar nafsuku terliur dari pandangan majazi ini,
aku yang hodoh lagi hina amat benar merindui
moga cahaya lailatul tak membutakan mataku,semoga segala puji tak ku meninggi diri
moga segala janji dapat juga ku penuhi,moga dapatku hadapi tikaman dari belakang
lidah setajam pisau, ku tidak akan risau dengan cabaran sepanjang perjalanan
ku pasrah ku akur 7,8,6 Alhamdulillah Syukur...

Dian Sastro:
sujudku pun takkan memuaskan inginku
'tuk hanturkan* sembah sedalam kalbu
adapun kusembahkan syukur padamu ya Allah
untuk nama,harta dan keluarga yang mencinta
dan perjalanan yang sejauh ini tertempa
alhamdulillah pilihan dan kesempatan
yang membuat hamba mengerti lebih baik makna diri
semua lebih berarti akan mudah dihayati
Alhamdulillah,Alhamdulillah,Alhamdulillah....

one day=)




[Bruno Mars]
I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen

[Chorus]
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I’m a billionaire

[Travis “Travie” McCoy]
Yeah I would have a show like Oprah
I would be the host of, everyday Christmas
give Travie a wish list
I’d probably pull an Angelina and Brad Pitt
and adopt a bunch of babies that ain’t never had sh-t
give away a few Mercedes like here lady have this
and last but not least grant somebody their last wish
its been a couple months since I’ve single so
you can call me Travie Claus minus the Ho Ho
get it, hehe, I’d probably visit where Katrina hit
and damn sure do a lot more than FEMA did
yeah can’t forget about me stupid
everywhere I go Imma have my own theme music

[Chorus]
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I’m a billionaire
oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire
oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire
[ Billionaire mp3 on http://musicjuzz.blogspot.com ]

[Travis “Travie” McCoy]
I’ll be playing basketball with the President
dunking on his delegates
then I’ll compliment him on his political etiquette
toss a couple milli in the air just for the heck of it
but keep the fives, twentys (?) completely separate
and yeah I’ll be in a whole new tax bracket
we in recession but let me take a crack at it
I’ll probably take whatever’s left and just split it up
so everybody that I love can have a couple bucks
and not a single tummy around me would know what hungry was
eating good sleeping soundly
I know we all have a similar dream
go in your pocket pull out your wallet
and put it in the air and sing

[Bruno Mars]
I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen
[Chorus]
I wanna be a billionaire so frickin bad!

Friday, June 18, 2010

last2 haha




Ikhlasnya hati
Sering kali disalah erti
Tulusnya budi
Tidak pernah engkau hargai
Berlalu pergi dengan
Kelukaan ini
Kumengalah... ku bersabar

Bertentang mata seolah-olah tiada apa
Berpaling muka ada saja yang tidak kena
Mencari sebab serta alasan yang kukuh
Supaya tercapai hajatmu

Manis dibibir memutar kata
Malah kau tuduh akulah segala penyebabnya
Siapa terlna pastinya terpukau
Pujukmu, rayumu, suaramu
Yang menagih simpati dan harapan

Engkau pastinya tersenyum
Dengan pengunduran diriku
Tetapi bagi ku pula
Suatu ketenangan

Andai kita terus bersama
Belum tentu kita bahagia
Selagi tidak kau ubah
Cara hidupmu

Ada rahmatnya
Bila tidak lagi bersama
Terasa jauh
Diriku ini dengan dosa

Ku tinggalkanmu walau tanpa kerelaan
Yang nyata kau tidak berubah...

Katalah apa yang kau ingin
Selagi kau dapat berkata
Memang begitu sikapmu
Semenjak dahulu

barai2 sape ajar dengar lagu jiwang nie wekk2 hahahah=)

nak ucap tima kasihh

Tima kasih kat Joe Sebab banyak bagi pandang dan naik kan semangat ak=)
Tima kasih kat LILyy mysayang Besties sebab bagi semangat dan cakap Cry majid bukanya salah lepasskan semua kesedihann=)
Amoyy dia Bz klau tak lagi banyak semangat dia bagi ak dapat rasaa tu=)
Kawann BAru saya yang duk Nun jauh di atas bukit 2 Cakap Kumbang bukan seekor bunga bukan sekuntum=)tima kasih jgak tapi kenapa tak balass mesejj dahh tak kawan eh?takpelahh ennn=)
Meme LAgi lahh rosakkan ak haha tapi dia tolong jgakk Tima KAsih meme Dia cakap tau ehm tak yah tulis ar KAn meme=)
Hazim cakapp tak yah Pompuann Menyusahhkan tak leh azim takkan nak jadi gay plak?haha
Tima kasih jgak azim.
ramai ag tapi tak larat nak tulis dah TERIMA KASIH SEMUA=)
-Monday New majid is coming 2 school-=)

minta maaff=(

first2 majid nak mintaa maaf kat semua orangg takde sape terkecuali saya tak berniat nak luka hati sape2 minta maaff banyak saya nak berubah lepas nie.Saya dah bazir 17 tahun hdup saya dengan banyak melakukan pekara sia2 dan hanya mengejar duniawi sahaja jadi hari nie hari jumaat saya beriktikad hendak berubah menjadi seorang insan di muka bumi allah nie saya perlukan sokong anda semua wahai kawan2 ku tanpa anda semua siapalah saya nie.I want to totally change myself sedikit demi sedikit Pertama sekali nak kurang Bercakap kerana banyak buat dosa dengan mulut je.Belajar bersungguh2 dan menjadi pelajar yang cemerlang itu janji saya kepada diri saya.Menghormati guru Menghormati Ibu bapa dan rakan2.Rakan seperjuangan dalam hidup belum lagi ku temui ya-aLLah mungkin masih terlalu awal.Mungkin korang semua baca alah tulis semua orang bolehh kan?buad tngok.Yea saya akan buat saya janji KAli nie bukan hanya kata2 saya ade Exam iaitu SPM SPM betapa pentingnya exam itu-daa-sama 2 lah kita berdoa sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah-amin-

18.6.2010

driving arinie wass so bad banyak gila salahh kesian cikgu ak plak cak2 pro je dua kali Klas pas2 dah nak test Jpj dahh tak tau lah leh LULus ke tak ak dah ar patah semangat nie takde semangat nak test Jpj t.DAh2 masa bawak kete dari sendah ke kkb boleh plakk terbabass sikit cikgu kate'Ngntuk ke?ak diam je.dalam hati'saya tak tido satu malam ckgu saya menangiss betapa barainya saya kan?=(
dah lah sakit pinggang Boleh cikgu tanye awak tut tut banyak erk?uihh Kuang ajar tak penahh dalam Hidup saya demi aLLAh.Air mata ak asyk bertakung je?aku menyampah ar jadi camnie ak tak cam dulu dah?majid kau dah lain enn?tak happy cam dulu knp knp knp knp?i keep wondering is all this really happen 2 me?why must me?aku tak nak nangis aku tak nangis aku tak nak nangis aku tak nangis sebab aku Lelaki Aku tak nangis tolonglahh jangan keluar air mata tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tak nak tolong pegii dari hdup aku wahaii air mataa fuckk You i onlyy want 2 smilee and smile and smile keep all the hurts inside and inside

Tusyen

Semalam tusyen best gila haha alip belanja kings malam 2 tidak nak makann Mcd champ pulak kne balik awall Auntie ZAi dah Kol.Eh 2 etin BAju kahwinn kau dah siapp ak tgk kat bilik auntie ZAi t ak masuk gambar ehh hehe LAwa eTinn tak tpu=)
So masa balik dari kings 2 ak balik sorunk alip ngn champ tunggu bas kat bintangg so ak pun jalan lah jalan punya jalan sambil menikmati hotdog alip beanja dushh haha terlanggar lah satu Awekk niee abiss jatuh buku dia?opss Sorry awakk diaa senyum je dia cakap takpe haha dah lah lawa baik pulak 2 pkai tudung untung BAlakk dia haha.Heii bukan selalu dapat peluang cam2 so ak pun teruskan perjalanan balik ke rumah dengan selamat.Sampai umahh mesejlah kawann saya kan=)
mesej2 dia tetidoo takpelahh penadd ennn.nite2 haha

family=)

eh haha borinkk so so tngok ar album lama2 jmpe gmbr nie haha efa kat dalam perut ag tak jmpe alamat nak kuar haha barai22 haha eh comel gak aku masa kecik gerut plakk 2 sakinah nie masaa kecikk bebel je keje skang umo dah 22 lagi lahh mulut cam tut tut haha Kesian sape kahwin dgn dia mati hari2 dengar dia BebeL padann muka Abang ipar hahahaha=)

Thursday, June 17, 2010

tak dapat jmpe ar?

so arinie cancel ar pe yang kita plan?ehm ok2 kau sibuk next time kita g erk promise auw?tak terasa tak touching ak bkn bdk2 dah 17 dah hehe tau pikir mana baik buruk kau buat je semua keje kau ak tau lahh dak Hostel have a Lot off homeworkk azim gtau anan gtau dahh.Sedih sikit jelahh tak dapat tgk kau Take care erk A i will always pray for your happiness success and Be doctor k=)
save people walaupun kau mungkin tak dapat nak save ak kott?haha selagi ak hidupp biar ak senyumm tak nak nangiss ehh sorryyy-daa-no crying Mj-

ingkar




di saat cinta tercipta
semestinya aku merasa
di kala hasrat mendalam
semestinya aku berbalas

dari hati kini kusadari
tak semestinya aku berkasih
jika hati tak dapat berbagi
baiknya rasa itu tersimpan dalam


semestinya aku mencinta
seharusnya aku menyayang
oh maafkan jika
semua ini yg kuberikan untukmu

dari hati kini kusadari
tak semestinya aku berkasih
jika hati tak dapat berbagi
baiknya rasa itu tersimpan dalam

hilang

Tiada pernah aku menduga
Kasih kau pergi tinggalku sendiri
Dusta cinta mengeruh jiwa
Pedihnya mencengkam dihatiku yang sepi

Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

Malam dingin ku sendirian
Berteman rindu mimpi yang keliru
Sayang musnah tak kesampaian
Hanya derita rundung duka membelenggu

Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

Akan ku ubati…
Kasih yang pergi dari sisi
Takkan ku biarkan ia
Terus terluka, musnah dan hilang

Bahagia kuidam bersamamu
Sangkaku kasih selamanya
Janjimu setia di hatiku

Seribu penyesalan
Hilang harapan ku impikan
Bahagia kuidam bersamamu
Kasih yang kuserahkan
Hilang meredah luka dalam
Hatiku luluh parah keranamu

tak jawab ape pun enn?

cakapp nak jawab malam semalam?
takde perasaan erk?
tade hati ke?

ok dah delete dah

Mana tak penting semua dah buang kot ade tertinggal ke?klau ad biar jelahh nanti dah besaa dahh kahwinn haha boleh bacaa balik enn betapa bodohnyaa aku nie bukan dalam pelajaran! eh cantik skit haha.

Wednesday, June 16, 2010

nak recycle posts

yang tak penting buang erk JId=)

KArate kid yang dapat saya pelajari>it does't matter how many time you fail but how many time you wake up from the failure and success

outingg=)

Pagi naik bus ngn muk ak tsyen ngn alip kul sebelas baru gerakk KL naik bass jmpe anne segan gak sebab kena bahan t ape plak anne pkir kan?gemuk gerak KL ngn jo hazim meme ak tsyen senang je hati sebabb ingat dorang mesti dah beli ticket heyy tak saba nak tengokk abis je tsyen trus gerak naik bus sampai je tnye Jo'kau ah beli ticket tak?'tak tadi ak g KLCC?kau g KLcc knp setann?Joe> amik kawan kita'adoyaii bodohh je kau nie ak suh gerakk awal22 bukan suh gerakk KLcc so 2 dah lepas lantaklah.Kita orangg pun berusaha ulang alik sana sini dorang semua dah mengalahh cakapp balik jelah masa2 kita orang kat rooftop jam dah kul 4 so ak gerak ngn epyy g PAvi ngn beratur tgk kat screen KArate kid sold out Pu#$## ak penadd beratur so ak tetap berusaha tanye je lahh enn so abg cakap adalagi adik ade 9 lagi seat so minta 9 datang lagi masalahh tak cukup duit plakk cukup tok 6 orang je so 3 orang terkorbann iaitu Meme anan Mail sian dorang rasa bersalah sangatt so ak beli je 6 start kul 4.50.So kitaorang 6 orang pun tgk ar cite 2 Ak.joe,epy,alip,zan,hazim.Cite memangg bestt gilaa kodd seriuss rugi tak tngokk Untuk yang belum tgk 2 jelahh yang mana tak penting tak yah citelahh erk?k daa-majid-
ehh ade lagi jo jmpe DIla cium tangan ag dia cite ar tuhan jelahh yang tau hehehe kuang ajarr pnye bdkk KLCC tinggi kan joe budak cina yangberlakon bdk perempuan 2 kalau pkai tudung memangg cam AMoyy ar tak tpu?hahahaha

Tuesday, June 15, 2010

jamming=)


ok22 mula pasal champp dulu
Majid:champ kau mesejj sape ag jo kan kate dia tkde hee
champ:aku bengang ar dia tpu aku senyum siniss haha
MAjid;lain macam je jo kau hahahaha yelahh pahamm dahhh hehe

jamming plakk kita orang jam kat tempat baru best gila LUAS plak 2 macam lagu nyanyi anan klau dah masuk tempat jam dia jd lain haha JO buat tarian lucah haha pas abis jam kuar tgk ade camera rupanyaa haha ksian akak 2 tak tdo malam agaknyaa sakit tekak jerit22 lagu kesukaan Champ P*****babi anjing haha NAratu sg.choh mari hee=)

textt

Owhh semalam terniatt plak nak mesejj tashaa so textLah dah tengahh malam gakk Ingat dia tak balas?tiba-tiba dia balas>
majid?
eh tashaa haha its you?
Tasha lah sape lgee cam tak biasa plak you know i am at melaka tgh wat addmathh
eh dah balik ostel kate khmis?
khmis never tak penahh kate pun?
yelahh never hahaha.
PAs2 tiada balass ape pun>mungkin Hadi marah atauu sbuk stdyy lahh majid anggap as Long as ad jgak balas hee.Your birthday is cominglahh tasha 30 june awal lagi tapi majid ingatt hee pastt is pastt Friendss right?-skang Y Lah dalam usaha lagi kott-?=))

waaaaa=(

Laptopku rosakk semua punca Efa ar haha tgk Sampai seminggu agaknya repair mahal plak 2 alahaii nasibb baik computer ku nie adee walaupun beBAL SIKIT haha watever haha.Ehm aku dahh gemukk ar cuti asyk makann lama tak jogging Futsal macam 2 lagi aktiviti yg telahh ku tinggal kan sejak berumur 17 tahun nie.Spm dah dekatt woii sempat ke?sempatt ke? kne berkorbann kan Amoyy haha=)
Sepet hahaha Champ ohh champ hahaha t laptop dah siap,Siapp ar kau hahaha=)
Walau ape pun terjadii kita kawann kann haha lagi ape erk?2 je kot.-dahh-

Friday, June 11, 2010

Lesen

wow Penadd andd sakitt sangatt pinggang aku tak tahann rasanya tak penah rasa cam2 baru 4 jam duk dalam kete buat latihan so takdelahh susah mana latihan taddi ak start bawakk dari sendah sampai KKb jauh tak?bagi ak jauh ar gak laju gak ak bawak tadi cikgu 2 diam je ak pun laju jelah paling pening nak ingat parking ngn JAlan A and B aduuhh dahlah 2 kali latuhan je bajet pro je haha tapi cikgu cakap tadi class first dah OK camnie so dun worryy haha powerr beb. balik ak dapat gak bawak kancil 2 11o km/h haha dapat kepuasann hehe.Minggu depan last latihan kena hafal betul2 majid t Macam nak bawak KAWAN2 g Cuti demi KAWAN2 tercinta ak cuba haha.

amani=)

ehh Qishaa You LOve i tak?tak i love haikal dia adam i haha This is a girl that make me think how will she Be when she groww up how many love sms,letterss she will get?haha NO 1 can take you awayy from mee and she alwayss helps me 2 forgett myproblems She is more prettyy than her sister in law haha jgn mara that is the truth haha-majid-i love you 2=)

my name is khan



so malam tadi boring balik sorunk champ mak dia amik sebab nak g Gombak haha
semalam jepp minta handphone dia terus lari masukk tandass Padam mesej ar 2 haha
heyy champp champ samapi bila?hahah.SO ak beli ar cite nie masa balik Dgn cite letters 2 juliet tapi 2 tak tengok ag t tgk ar mesti best.Cite kat atass we have 2 see=)
cerita kat atas show Muslim ar not terrossitt so all of us must watch this movie=)

Thursday, June 10, 2010

Yang ini tak best=(



Jo dah clashh ngn ned tak bestlahh tau dia sedihh tapi laki kan?so Jo be happy k Ingat Baru msuk Kolamm kan>belum Laut ag AK sentiasa ad disisii kau hee=)

nak cite

japp mandi DuLUU hahaha best arinie

Wednesday, June 9, 2010

kerana cinta

World cup is coming baby.!

Moment=)






Anan cakapp klauu tangkapp GAmbarr Paling Pentingg Moment ar=)
pasembur dapatt makan
cendoll hehe nasi kandarr
Laksa pinang

Anak mamak Menantu mami

Owh Jumaat Lepass pegi Pinang For a Holidayy ngn Mama Yunus Its a Great Holidayy Ak dapatt makann semuaa benda yang ak nakk makan senang cite Semua Benda ak makan kat Pinang 2=)

Tuesday, June 8, 2010

Happyy todayy=)

arinie happy jee dengarr semua beritaa baikk jee palingg baikk darii ^&*( hahaha tidakk ku sangkaa Ombak beralun kuat
Angin bertiup Kencang
Pasir bersisirann
rupanya Mimpi dia Menjadi kenyataan=)

Yangg kau bukann nak isshh kenaa gak bdk niee.im in lovee kan=)
hahaaha alhamdulilahh.


hahaha baraii lagu niee=)

Monday, June 7, 2010

etinn jangann nangiss lagi.!!

Etinn jangann nangiss all of us are heree SENYUMLAH hehe etinn tau kan majid layann nasyidd skanngg Go etin go.!go awayy cryingg comee here smilee=)

your my angel=)

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel
Closer than my peeps you are to me, baby
Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel
Girl, you’re my friend when I’m in need, baby

Life is one big party when you’re still young
But who’s gonna have your back when it’s all done
It’s all good when you’re little, you have pure fun
Can’t be a fool, son, what about the long run
Looking back Shorty always mention
Said me not giving her much attention
She was there through my incarceration
I wanna show the nation my appreciation

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel
Closer than my peeps you are to me, baby
Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel
Girl, you’re my friend when I’m in need, lady

You’re a queen that’s how you should be treated
Though you never get the lovin’ that you needed
Could have left, but I called and you heeded
begged and I pleaded, mission completed
Mama said that I and I dissed the program
Not the type to mess around with her emotion
But the feeling that I have for you is so strong
Been together so long and this could never be wrong

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel
Closer than my peeps you are to me, baby
Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel
Girl, you’re my friend when I’m in need, lady

Uh, uh
Girl, in spite of my behavior, Said I’m your savior
(You must be sent from up above)
And you appear to me so tender, So girl I surrender
(Thanks for giving me your love)

Girl, in spite of my behavior, said I’m your savior
(You must be sent from up above)
And you appear to me so tender, say, girl I surrender
(Said thanks for giving me your love)

Now life is one big party when you’re still young
And who’s gonna have your back when it’s all done
It’s all good when you’re little, you have pure fun
Don’t be a fool, son, what about the long run
Looking back Shorty always mention
Said me not giving her much attention
She was there through my incarceration
I wanna show the nation my appreciation

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel
Closer than my peeps you are to me, baby
Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel
Girl, you’re my friend when I’m in need, lady

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel
Closer than my peeps you are to me, baby
Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel
Girl, you’re my friend when I’m in need, lady

I dont where she is and who she is?and who is the angel thatt god Pick for me=)

Sunday, June 6, 2010

1 CAFE



semalammm g 1 cafee ngnn tgk G I G g kul 4 balik kul 11 malam Owh tidakk lupaa maill so kita orangg punn mula kann perjalanan dahh samapii 1 Cafee takde pulakkk so kita orangg tanye lahh orangg kat situ dorang cakapp dahh tukar kat Chow ket so naik teksi g chow ket sampaii sana lamaa gak pusingg kat chow ket pas Anan tanye kat acik 2 cik one cafe kat mana>?one cafe tak penah dengarr pun white cafe ada lah..HAHAHA tergelakk aku pas2 ad jgk brader 2 gitauu jmpe lah 1 cafe pas2 Masukk je semuaa camm kena rasukk takutt aku tgkk Dorangg MOshhh koww pnye camm kena rasukk jee.Pas2 dapat jgak aku tgk NAratu PUKIMAK KAU BABI ANJING hahaha champp tak dapat tgk SECONDD COMbat ak dapatt tngkp GAmbar ag.PAs2 Ak pun try Moshh sakit kena terajanggg hahaha camm setann je pnye lah taksubb Bdk2 KL insapp lahh heee t ak masukk gambarr doranng moshh yeaa-daa- video

Saturday, June 5, 2010

Friday, June 4, 2010

mintaa maaafff

amoyy majiddd mintaa maaff bukann sengajaa privatee blogg tau dia marahh
Tapi dia kann tak skee tunujukk kat orangg ape masalahh yang diaa hadapi niee plakk dia marahh
soryyyyyy +______+
dahh lamaa tak contanctt diaa ishh peninggg peningg sorrrry auwwww

kecohh BetuL hahaha=)



hahaahaaha Kelakaa gilaa cite dariii mula sampaiii lasstt
tadi g KLCC tgk cite nie ngn mail Mulaa 2 nakk tengokk lagenda Budak setann pas2
maill cakapp tak yahh ar haha pas2 tgk ar citee niee
g naikk motoo penaddd Bloggiee
Mak still cam22 lagii doaakann lahhh yeaa=(

Thursday, June 3, 2010

mak majid sayangg makkk=(

Nana jgnlahh masukk dalammm badannn makk ag tolongglahh pgeee=(

never say never



Tak sabaar nak Tngokk Citee niee=)