Friday, December 31, 2010

2011



hey guys happy newyear lah.First minta maaf klau aku ada menyakit kan hati sape 2 atau buat ape kat korang sepanjang 2010 tau Sorry
hee.Pas2 banyak kenang manis dan pahit saya alami sepanjang 2010
jadi ingat yg manis jelah yg pahit kita lupakan?
betul tak,betul lah 2 hehe.Pas2 harap kita semua dapat result yg gempak kan=)
untuk SPM goodluck weyh.pas2 apa lagi aku rindu semua kawan 2 aku lah lama tak jmpe
semua lah.Dan paling penting rindu kat awak =(

2011
Azam tahun baru dekat kan diri kepada allah lagi
belaja bersungguh 2 dekat U hehe
Menjadi insan yang inovatif produktif kreatif hehe
Jangan lupakan awak A<3 dan harap awak tak Lupakan saya^__^

Wednesday, December 29, 2010

Sibuk?

haha agak sibuk, alhamdulilah cuti skolah aku nie terancang takde lah tak buat ape2 kan2.Pagi G Kelas Balik klas keje mcm 2 hari 2 rutin kehidupan saya and i am enjoying my Class dgn dua orang budak hot hot Untuk A.d,Hot hot hot hot untuk Axiph haha hari gelak Axiph?buaya darat semua pmpuan dia knal.haha Pas2 arinie Jumpa Roselinda Kat Mcd dia,dia kje s2 lah haha bagus lah.So 2 jelah penat lah heee bye

I am still trying 2 win Her but she dont want 2 Reply

Tuesday, December 21, 2010

weeee





hahaha

Sunday, December 19, 2010





haha Walau belaja 2 agak Boring Tapi terpaksa Lah kan?so arinie G Education Fair dgn axiph haha dua orang jee pge romantickan kan Axiph?so memang tak rugi kitaorang pge sebab banyak kos kitaorang dapat tau walaupun kebanyakkan nya private but The study ar ok lahh.Penat isi borang dengan axiph arinie kan?semua kolej yang kitaorang penah dengar kitaorang isi borang.Pas2 Duduk Discuss dgn Lecturer dkat setiap kolej yang kitaorang pge.Pas2 pge dgn axiph kan memang gelak2 lah sembang dua orang axiph plak acak2 Macho dengan sm*** hehe pas2 membazir jee
axiph belanja makan Thankslahh weyhh haha memang bnyk gila info aku dapatlah senang cite masa Depan cerahh gila and aku dah jmpe Kos yg aku nak =)
axiph punn dah jmpe and thenn ape?ehh 2 je lah blah blah blah haha
nasib baik axiph ajak aku^__^

Saturday, December 18, 2010

too dia heee






H A P P Y B I R T H D A Y

  1. So nak mula kan macam mana Nie?
  2. Selamat hari jadi Fizlahh Dah tua Tapi bagi aku Tetap Kanak2
  3. Hadiah?pasu bunga Boleh?haha gurau jelah
  4. Nanti aku bagi hadiah Promisee aku lupa kumpul duitlah hee
  5. Semoga berjaya Menjadi Doktor Lahh weyhh kompem jadi pnye ^__^
  6. JodoH?dah temu kan Mata sama kan?haha semoga bahagia kalau betulkan?
  7. Bila kita nak jmpe?dah dekat setaun tak Jmpe kan?
  8. Past is Past weyhh
  9. Is Great 2 be Your Friend
  10. For Me you are mybesties who i share a lot of my story thanks for hearing and give support i Will never Forget U ^__^

Friday, December 17, 2010

Awak





di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

ooo

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu aku menunggumu
aku menunggu

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

damn Miss u So much Hope you are fine

Thursday, December 16, 2010

maaflah batak heee








Ok our journey starts cewahh padahal g Bukit jalil je pun.So as kitaorang plan kitaorang dapat pge tgk Malaysia Vs Vietnam kitaorang tolak dari sini pukul 4 smpai kul 5.Saya bawak kete Yap dari sg.choh smpai ke Shah Alam haha Kete Atos haha,aku taktau jalan so ayien tunjuk jalan senang je jalan dia rupa nya straight je dont belok2 haha eh lupa bagitau yg pge aku,ayien,joe,alip,yap.Yap nie mulut tak reti diam nak bwak kete pun susah laju sikit je bsing ishh kcau daun betul.Sampai je sana kat sana aku terus g cari parking dgn ayien nasib baik dapat parking sebab oran dah mula ramai dah masa 2 dah jam gila.Pas2 kitaorang pun jalan lah masa jalan 2 kat tepi 2 orang jual lah bendera malaysia,vietnam joe cakap kita beli bendera vietnam lah haha Hotak kau joe pas2 semua beli benda yg ikat kat kepala 2 pas2 kitaorang jalan lagi aku ngn joe beli tcket satu tcket harga 20 ringgit.Lepas beli tcket kitaorang cari tmpat makan pas2 jmpe kdai makan smua makan Char kuew tiyuw?betul ke aku eja?haha makan lepak sembang2 pas2 pkul 7 kitaorang masuk stadium Fuhh best gila weyh dgn bising nya dgn kena Buat ombaknya dengan mencarut nya penonton2 haha macam ada satu Part 2 semua penonton malaysia Cakap Referre Bodo fuhh bayang kan Linesman dia kepala botak pas2 dorang cakap bodo pnye botak haha macam 2 lagi Time Goal paling best dapat kepuasan doe bayar tcket mahal2 haha.And then time untuk balik game start pkul 8 abis 10 cam pas2 1 jam nak kuar dari stadium kul 11 cam 2 baru dapat kluar dah kluar dari s2 pnye pening kpala aku sorang cakap masuk pusat bandaraya sorang cakap jln kuching.Haha kitaorang sesat satu KL lah jalan2 masuk dataran merdeka.Pas2 akhir jmpe jgak jalan yg betul aku yg bawak kete pening nasib baik Auto kalau manual mampus aku.Tercabut lutut agaknya dgn sakit pinggang aku and aku pun bwak laju gila 120 kmh hingga 140 kmh jgak lahh haha.Pas2 joe bsing takut yap plak cakap eh terbalik jgak atos nie haha ayien bagus laju lagi jid haha alip haha diam dia.Aku pun slow lah pas smpai kat slayang makan kat kolam air panas makan nasi lemak pas2 Joe mcm tak tau je prangai dia,dia ajak eyes washhh haha apalagi washh lahh haha.Pas2 trus balik smpai kat batu 16 baru yap bwak pnye kejam gemuk 2 haha.Smpai umah kul 1 pagi and the result Malysia win.!

Tuesday, December 14, 2010

Celaru?



haha aku sangat Pening kepala bila pikir pasal Cite cinta sebab aku dah fail Banyak kali tapi aku tak kesahh pun sebab aku dah biasa Cuma 2 lahh kita kan ada perasaan when We someone is Happy and You will Think argh why not me?being happy at that person Place.Yeah thats what i think just imagine how funny someone break your heart
but you still love them with the small pieces of your heart kan. I fail 2 times in mysecondry time but it doesnt mind lahh i learn a lot from myfailure to be More strong
lahh takpelah i dont care about girls anymore haha mylife my way lah penat dah ikut cakap orang.Bila benda 2 nak datang biar lahh datang tak datang tak kesah pun aku dah bosan dah kering air mata.True love is like ghosts, which everybody talks about and few have seen.Yeah thats true So decision wait for the love 2 come never searched it ok Fine than^__^

Monday, December 13, 2010

happy birthday haha



haha Weyh gemuk walaweyh Muk aku kenal kau dari darjah 3 smpai skang
tak penahh pisah sekolah tmpat tinggal sama haha Buat jahat sama 2 Job sama 2
share duit 2 sama haha Tak leh Lupa semua benda yg kita buat Skang kau dah besar 17 mature ar sikit Jadilahh lebih matang Dan ingat pelajaran sngt Pnting hee
Last Happy Birthday Hadiah sorry ar Muk aku takde duit Tapi t dapat Gaji aku Bagi hadiah Promise K dahh=)

Sunday, December 12, 2010

ape yg saya dapat

KITA BERTANYA: KENAPA AKU TAK DAPAT APA YG AKU IDAM-IDAMKAN?
QURAN MENJAWAB
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui."
-Surah Al-Baqarah ayat 216

Kat Blog Kat ana=)

Saturday, December 11, 2010

Girl Generation



saya nak seorang jeee=)
haha

Friday, December 10, 2010

lagu blog?

aku dengar time keje tadi Dan baru aku Paham mksud dia

tapi macam plak klau If i was a Women?

Thursday, December 9, 2010

fuhhhh

Pagi bangun Pkul siap siap Hujan Plak Pnye semangat aku nak Pge keje ari First Dkat KLCC haha so grk dari Umh Kul 7.45 smpai 8.45 pnye lah jam jalan dengan Hujann lagi aku rasa mcm sejuk Gle macam Malaysia nak christmas jee?haha SaLji?tak mungkinlahh First aku belaja masa nak pge keje ialah sape 2 keje KL pastikan Keluar awal dari umh Kedua jgn naik kete hee mcm Apetahh jamm diaa.So ari ptama keje dah lmbat haha Smpai kat office 8.45 keje start 9 pagi?haha relax jee kakak wan ada kan keje 2 dgn wan nak tercabut Lutut aku kemas HALL pc fair 2 haha Bosan gila sebab aku dgn Kena pisahhh hall nak sembang dengann Sape?Aku dapat kenal ramai orang harinie bnyk benda aku blaja belajar Hdup Berdikari paling penting sesuai diri kan?Aku orang first dapat tgk PC fair 2 haha sebab aku ada time dorang Buat Booth dorang Kedai dorang Banyak sngt sangat aku sarankan korang semua pgelahh tgk Bnyk Item baru Weyh=)

Wednesday, December 8, 2010

Layan jap haha

haha Kitaa layann dangdut jap naa nanti aku Tukar balik laguu.haha Korang dengar sekalii tau Best haha Jgn ar Pausee Biar Play je tau Please haha

^__^

Sorry

Saya Minta maaf kalau saya penah luka kan hati sape Tipu sape Bagi harapan kat sape saya tak penah berniat Pun semua 2 dan saya harap tkde sape salah faham=)

wo wo haha




Haha Ok aku dah abiss zaman sekolahh kan?
ahha lah kot tapi klau Fom 6 cmane?haha
entahh tgk jelahh cmanee heee
Ok truly sangattt gembiraa dannn sangatt sedihhh
Sebab tak dapatt jumpa cikgu 2 kawan 2 tak dapat rasa kena marah
makan kat kantin pge tandas skolahh kena rotan penah ke?haha
Buat keje skolah Tgk Cikgu UMI ^__^ yang lawa
main kat padang sembang2 dalam kelass ejek orang haha
fuhh banyakk lagi benda aku akan tinggalkann weyhhhh going 2 The Next stage Pasnie
Adult kan?maybee hee okay dah.!

Saturday, December 4, 2010

Lonely Soldier Boy



Haha Noh One off Best singerr yang aku paling ske Dia dah tunang and Tunang dia Pun aku Minat Caipkk Tunang orang haha.Tahun depan dia Kahwin Lah kot kan?
Noh so sweet Potong rambut sebab Mizz Suruh kan?haha okk then as a fan aku Bagi sokongg so Kekal =)

Friday, December 3, 2010

HIPS DON'T LIE

Shakira, Shakira

Oh, you know I am on tonight and my hips don't lie
And I am starting to feel it's right
The attraction, the tension
Baby, like this is perfection

No fighting
No fighting

^__^

blank?


Okay today is a sad day for me Because a sad day for my Bestfriend Be Strong eh kawan aku yg terbaik His blank is Zero Back I try mybest 2 help kawan You should be Strong at time like this Sebab aku penahh alami semua 2 aku tau macam mane rasanya bila hilang seseorang yang kita cinta Ingat Cinta kepada manusiaa tak kekal Cinta kepada allah yg kekal Walaupun aku tak baik mana pun tapi ingat just pray and ingat allah sentiasa aku sentiasa ada Kat sebelahh kau Tlong kau sama ada aku terpakse taruhkan nyawa aku serius weyh.Ingat Pesan aku be strong time 2 camnie auw 2 jee aku mampu tlg okayy =(

Thursday, December 2, 2010

SPM

haha aku tak cite pun kann dari mula smpai abis
its was Fine aku redha dan buat terbaik dan aku tau result yg aku akan dapat 2 jelahh usaha aku ok dahh

Tuesday, November 30, 2010

agak terkejut haha?



Mia



Faris

Patutlah sejak mula spm nie snyap jee Serius tak banyak Cakap rupa rupanya?
owhh haha tkpe 2 hehe.Patutlah rajin stdy pun sama sama bukan main lagi yea?
another friend has Fill in his Blank
^__^

Monday, November 29, 2010

posto posto utk yon


Aku tau kau marah tapi biar ar kau start baca blog aku Dimulakann Gambar kau kan?
hahaha Kau tau yon nak ingat pasal kau Senang jee Aku ada gmbr kau masa kecik kat
aku pas2 anak patung kecik yg kau dapat free masa beli buku 2 kan?dengan lagu nie hee:

when i was younger i saw
my daddy cry
and curse at the wind
he broke his own heart
and I watched
as he tried to reassemble it
and my momma swore
that she would
never let herself forget
and that was the day that I promised
I'd never sing of love
if it does not exist


But Darlin...
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception

maybe i know somewhere
deep in my soul
that love never lasts
and we've got to find other ways
to make it alone
keep a straight face
and i've always lived like this, keeping a comfortable distance
and up until now i had sworn to myself that I'm content with loneliness
because none of it was ever worth the risk


well you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception


i've got a tight grip on reality
but i can't let go of what's in front of me here
i know you're leaving in the morning when you wake up leave me with some kind of proof it's not a dream

oh oh oh

you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception
you are the only exception

and I'm on my way to believing
oh and I'm on my way to believing

we have been so much happy time right hahaha
truly sayang kaulahh weyyh artiss hehe^__^





Sunday, November 28, 2010

agak?

aku agak tertekan skang rasa sangat
Because aku kann ada paper maths esok
cmane aku nak jawab?
owh dammnnn=(

Wednesday, November 17, 2010

Sorry Mr.cow haha



walaweyhh haha raya korban taun nie aku Bz lahh haha Jadi orang surau bnyk benda aku belaja haha.Ok mula2 bgn pagi pge Masjid Sedih sikit pagi nie Baju Melayu aku pnye Pasal lah dah lahh Kaler Biru ishh,pge masjid Dgn Gemuk haha Pas2 balik dari masjid Makan ramai 2 Mak masak Kari Kambing rendang ayam and so many haha.Pas2 siap 2 tukar baju g umh Gemuk Cik rahim pnggl masukk Suh makan lagi Ade laksa,ayam rendang Ketupat nasi ayam and So many more jgak.Pas dah makan naik moto deng deng deng haha bunyi moto epy trus g surau and tolong korek lubang tgh aku korek2 Lubang 2 Boleh tiba tiba Lembu 2 bagun terkejut aku nasib baik ramai orang pegang tidak dusshh.!kena tanduk haha.Dah siap Lubang semua orang siap2 tok sembelih aku dapat pegang bahagian Tengkuk Fuhh masa dia sembelihh darah pancutt kena kat muka baju semua abis aku mandi darahh,banyak gila darah keluar nasib baik lahh aku nie bukan jenis pening tgk darah haha Steady saya tink tink lahh weyhhh.And thenn potong2 kulit dia pas2 aku g bahagian Ptg2 haha Aku dgn epy kena ptg bahagian kaki Pening kepala aku ngn epy Susahh gila nak ptg bahagian Lutut sendi sebab Tulang kan dorang lain senang jee Ptg isi memanglahh senang.Pas2 ada Pak cik Nizam Buat lawak sape nak bahagian nie?makan msti kuat balik batin hahahaha Aku ngn epy tergelak2 jee.Pas2 pegi bahagian makcik2 ptg bwang menangis aku haha.So many things best gila lah weyh rugi kalau korang tak join masyarakat and try semua nie^__^

Monday, November 15, 2010

Cepatnya?

Cepatnya manusia Melupakann segala2nya?
Nama Pun manusia?
People Never Promise To Be good
They Just Full fill this world
Haha Forget The past?
How many past have I must forget?
Just tell me k How many?
Mana Nak beli perasaan yang banyak benda dah berlaku tapi macam tkde ape jee berlaku mcm tak kenal?saya nak perasaan 2 boleh?
emmm..
Okay good thenn My exam is Just around The Corner 7 days left?
Arinie last nyanyi lagu negara ku negeri selangor lagu sekolah Sebut nama Skolahh haha tak payah dahh pasnie lahh weyhh^__^

Saturday, November 13, 2010

Amoy



Nie Lagi penting,Dia adalah diari hdup saya suka duka Yang saya alami dia
Tahu 3 tahun satu kelas Telahh Cukup Untuk saya Mengenali Kawan Baikk saya
Doctor Fizlah haha,cita cita dia dan dia akan Capai Cita cita 2 saya Tau Thanks For
always Listening 2 Mystory haha Gudluck examm Weyhh Jawab elok2 kat Sbp 2 haha
Kau Sepet dan Pendekk dari aku=)

ehmm tak lpe ok?

http://4.bp.blogspot.com/_VRtwjE0NRwE/SkC85E5lIyI/AAAAAAAAAQw/fl40Aw0MVIg/s320/GIRL_IN_RAIn.gif

haha I am Here With You mybesties haha Dont worry ok
Thanks For always being with me While i am alone right now
You are Great Comel and Gemukklahh haha
You are Not running alone in the rain I am running with you 2
hehe Just share Anything with mee K i help You dont worry I will always
be a Good Friend ^__^
I teng you so much hehehe

Sahabat












  1. Radzuan bin ismail Kawan yg banyak sangat membantu saya terima kasih banyak
    saya sangat menghargai awak lagi lagi masa nak bagi hadiah 2 yg kita buat dua orang 2 Sweet Moment Gila You Help A Lot walaupun semua hanya tinggal kenangan =)(toshiba)
  2. Ismail bin affendi Kan?lagi lah Best walaupun mat ten haha dia sangat Motivited lah Mail memang Baik=)(taktau)
  3. Champ tolonglahhh kau takkann leh jadi gerut kau memang Jambu lahh tak lehh jaadii ganas Terima jelahh kau memang Bieber haha(etinn starfish)
  4. Emi tak lama lagiii jadi jiran aku kan kau kahwin dgn nani haha Emi pun sangatt bestt walaupunn cepat nangiss hahaha syahid Pun sama syg kau haha
  5. Faris haha Teman seperkerja teman sebahan teman smua temanlahh haha

Friday, November 12, 2010

mysunshine








ahha Tanpa dorang tiga ekor nie. haha sape lahh aku kat dunia niee weyhhh haha
Mereka sangat mengembirakann sayaa walaupunn sayaa sangatt kecewa Pendorong
perangsang pemusnah Pe ape lagi Semua dorang haha Paham?bagus Cepat Grab haha
Kalau lepak dengan dorang semua masalahh tension stress Semua boleh Hilang Kan kawan kawan Aku bangga ada Kawan cmanie Tolong susah senang Tolong time study
Time tkde Duit haha Time Gaduh Nanti Lepas 18,Pekida kan?hahaha.
I takkan lpe kan korang lahhh weyhhh Korang terbaik dari Kg haha.Ada ramai lagi nanti saya masukkan Tapi paling rapat paling penting dorang tiga orang niee lah Saya dah kenal mereka dari segi ZAHIR dan BATIN ^__^

Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan
Tanpa persahabatan, percintaan akan berakhir
Tetapi tanpa percintaan, sahabat boleh kekal
Oleh itu, hargailah persahabatan yang terjalin

Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan

Isma Nadim
Alif Amirul
Nurfaizudin
///


Wednesday, November 10, 2010

i hate



I just hate The ending of the story so much Hate It Understand?Fcuk I hate The ending.
Every Ending that happen 2 Me.

If I'm so wrong so wrong, so wrong
How can you listen all night long? night long, night long
Now will it matter after I'm gone?
Because you never learn a goddamned thing

it is myfault Mine okay

Monday, November 8, 2010

suhaidalahhh.!

Hahaha All the Thing i can do is Just Laugh Another Girl Just Finish Her story with me
Lega kan pas Dah Jujur?Good Then Semoga bahagia dah=)
haha taknak minta halalkan makan Minum?haha ok saya halalkan. saya pun minta halal yea?
Terima kasih bagi saya Kegembiraan walaupun sementara
hahaha terima kasihh banyak 2 Good Luck Spm^___^

Sunday, November 7, 2010

budak ori?

http://2.bp.blogspot.com/_6uf475reQaY/Sp8PnUdHEeI/AAAAAAAABkI/eofEDfSCBgA/s400/rxz2009brochure.JPG


















haha =)
I will Buy all this

Thursday, November 4, 2010

Hum tum



Ok ok dah abis Tgk cite nie Best Plak Sebab Panjang Tol Jodoh dorang pisah
Jumpa Pisah Jumpa Fuhh Great haha
Jadi tengoklah sendiri


Memberikan seluruh cintamu kepada seseorang bukanlah jaminan dia akan membalas cintamu, jangan mengharapkan
balasan cinta, tunggulah sampai cinta berkembang dihatinya, tetapi jika tidak, berbahagialah karena cinta tumbuh dihatimu.

Tuesday, November 2, 2010

?

Everybody's laughing in my mind
Rumors spreadin' 'bout this other girl
Do you do what you did when you did with me.
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans that you made with me
Cause baby I didn't


sad



haha sad tapi gelak?apanya bangang lah kan aku nie?
Aku rasa macam tkde sape sape balik dah
dan aku benci perasaan 2 Bila dia datang aku cuba bagi tak datang
Macam macam aku buat tapi tak boleh gak mesti gak datang Aku minta satu jee
Cepat lah abis SPM aku dah tak sanggup trseksa cmanie hari 2 g skolah pas2....
Sudahlahh malas Pikir Stick with your dcision jid
Only one person One result And A Good result.


Sunday, October 31, 2010

SPM?

Lagi 22 hari.!aku nak stdy dah bye Bloggie byeee aku rindu kau lama T aku abis spm aku update tau haha Tau kau rindu aku dak sayamg menyayang cinta dikenang haha okay dahh Byeee.!

A<3

Friday, October 29, 2010

nak ckp?



Tak leh cakap nie dah jnji.Sorry auw really
k I miss you Kawan Baru =(